Μοιράσου

Η Kaleidoscope κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «Prevenge», την μαύρη κωμωδία της ηθοποιού Alice Lowe, που κάνει το σκηνοθετικό της ντεπούτο.

«Η ιστορία ακολουθεί την Ruth, μια έγκυο γυναίκα που δολοφονεί κόσμο. Η Ruth καθοδηγείται απο το αγέννητο, μισανθρωπικό μωρό της που υπαγορεύει τις ενέργειες της και που θεωρεί την κοινωνία υπεύθυνη για την απουσία του πατέρα. Το παιδί μιλά στη Ruth απο την μήτρα, δασκαλεύοντας της να προσελκύει και να σκοτώνει τα ανυποψίαστα θύματα της.

Πασχίζοντας με την συνείδηση της, την μοναξιά και μια παράξενη προγεννητική παράνοια, η Ruth θα πρέπει τελικά να επίλεξει ανάμεσα στην εξιλέωση και την καταστροφή την στιγμή της μητρότητας.»

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Alice Lowe («Sightseers»), η οποία επίσης πρωταγωνιστεί και υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Gemma Whelan, Kate Dickie, Jo Hartley, Kayvan Novak, Dan Renton Skinner, Tom Davis, Mike Wozniak, Eileen Davies.

Η εφάνταστη ταινία που προβλήθηκε στα φεστιβάλ της Βενετίας και του Τορόντο με καλές κριτικές, θα κυκλοφορήσει στη Βρετανία στις 10 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

Άφησε το σχόλιο σου