Μοιράσου

Η Asus θα ανακοινώσει νέες συσκευές στις 4 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης CES 2017. Η εταιρεία κυκλοφόρησε σήμερα ένα βίντεο teaser, ενημερώνοντας μας ότι τουλάχιστον μία από τις επερχόμενες συσκευές της θα είναι προσθήκη στη σειρά ZenFone. 

 

Το βίντεο teaser, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, αναδεικνύει μια μυστηριώδη συσκευή που, σύμφωνα με την Asus, θα επιτρέπει μια «απίθανη εξερεύνηση χωρίς περιορισμούς». Αν και η Asus δεν μας δίνει περισσότερες πληροφορίες, πιστεύουμε ότι αυτή η συσκευή θα είναι το Zenfone 3 Zoom

Σύμφωνα με πρόσφατες φήμες, το ZenFone 3 Zoom θα διαθέτει διπλή πίσω κάμερα που μπορεί να προσφέρει οπτικό ζουμ, με τον ίδιο τρόπο που προσφέρει το iPhone 7 Plus της Apple. Πολύ πιθανόν να τροφοδοτείται από ένα mid-range Snapdragon 625 SoC, οπότε δεν θα είναι μια high end συσκευή. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, φαίνεται να διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης 1080p, 4GB RAM, 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και μεγάλη μπαταρία, στα 4.850 mAh. 

Αυτή τη στιγμή είναι ανεπιβεβαίωτο το όνομα ZenFone 3 Zoom. Σε κάθε περίπτωση, η επερχόμενη συσκευή φαίνεται να είναι ένας λεπτότερος διάδοχος του αρχικού ZenFone Zoom (κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ στις αρχές του τρέχοντος έτους).

Η Asus θα έχει live streaming στο CES 2017 από το link της πηγής το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Άφησε το σχόλιο σου