Μοιράσου

ο «next big thing» της Samsung θα ανακοινωθεί σε λίγους μήνες (άλλοι λένε στην MWC 2017 τον Φεβρουάριο και άλλοι τον Απρίλιο). Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρωταγωνιστεί στις φήμες και φέτος έχει έναν λόγο παραπάνω.

Μιλάμε για το Samsung Galaxy S8, που θα είναι η πρώτη σημαντική ανακοίνωση της Samsung για τη νέα χρονιά και ουσιαστικά η πρώτη ναυαρχίδα μετά το Samsung Galaxy S7, μιας και το Note 7 αποσύρθηκε.

H Samsung όχι μόνο δεν επιβεβαιώνει καμία από τις φήμες, αλλά ειδικά φέτος πιέζει τους υπαλλήλους της να είναι πιο προσεκτικοι από κάθε άλλη φορά με τις διαρροές. Ωστόσο, οι πληροφορίες που έρχονται σήμερα από την Κορέα κάνουν λόγο για οθόνη 6 ιντσών.

Αυτή θα είναι η Plus έκδοση του Samsung Galaxy S8 που θα έρθει μαζί με το κανονικό S8, το οποίο θα είναι στις 5 ίντσες. Και τα δυο μοντέλα μπορεί να έχουν κυρτές Quad HD οθόνες, οπότε λογικά δεν θα υπάρχει η ανάγκη για τη χρήση της ονομασίας «edge».

Μια οθόνη 6 ιντσών κάθε άλλο παρά μικρή μπορεί να θεωρηθεί για κινητό, αλλά το Samsung Galaxy S8 Plus μπορεί να έχει το ίδιο μέγεθος με το 5.7 ιντσών Samsung Galaxy Note 7. Αυτό σημαίνει ότι η Samsung θα κάνει ότι μπορεί να μειώσει τα bezel και να φτάσει η αναλογία οθόνης-συσκευής στο 90%.

Τόσο το Samsung Galaxy S8 όσο και το S8 Plus αναμένονται με αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη. Να πούμε όμως ότι έχει ακουστεί και η φήμη ότι ο αισθητήρας μπορεί να τοποθετηθεί στην πλάτη του κινητού.

Τι θα λέγατε για ένα 6ιντσο Samsung Galaxy S8 (Plus);

galaxy s8 concept

Άφησε το σχόλιο σου