Μοιράσου

Το Samsung Galaxy S8 είναι ένα από τα πιο συζητημένα μοντέλα που όμως δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη. Κατά καιρούς υπάρχουν διάφορες φήμες και διαρροές που μιλούν για το τι θα βάλει η Samsung μέσα και έξω, στην επόμενη ναυαρχίδα της.

Αυτή τη φορά οι πληροφορίες έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς λένε πως η Samsung θα φέρει ένα χαρακτηριστικό τύπου Continuum, στο Android.

To Continuum είναι ένα χαρακτηριστικό του Windows 10, το οποίο ουσιαστικά μετατρέπει το κινητό σου σε PC, όταν συνδεθεί σε οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι. Στη Samsung φαίνεται να άρεσε η ιδέα της Microsoft και ετοιμάζεται στο Samsung Galaxy S8 να φέρει κάτι παρόμοιο.

Όπως βλέπουμε από το παρακάτω slide που διέρρευσε, το κινητό θα συνδέεται σε μια οθόνη μέσω καλωδίου. Για τη σύνδεση πληκτρολογίου και ποντικιού, λογικά θα γίνει χρήση του Bluetooth.

Η προσθήκη ενός τέτοιου χαρακτηριστικού θα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. Παράλληλα κρατάμε πολλές επιφυλάξεις για το αν ισχύει τελικά κάτι τέτοιο.

gaaxy s8 continuum

Άφησε το σχόλιο σου