Μοιράσου

Αποτέλεσμα εικόνας για samsung galaxy a5

Το πρώτο Samsung Galaxy A5 μπορεί να έχει περισσότερα από δύο χρόνια που έχει κυκλοφορήσει, όμως όλα δείχνουν πως η εταιρία συνεχίζει να υποστηρίζει τη συσκευή με σημαντικές αναβαθμίσεις του Android, μέσα στους επόμενους μήνες. 

 

Παρότι η συσκευή είχε έρθει με προ-εγκατεστημένη την έκδοση Android 4.4 KitKat, η Samsung έχει ήδη κυκλοφορήσει δύο σημαντικές ενημερώσεις. Από τον Αύγουστο «τρέχει» την έκδοση Android Marshmallow και, όλοι νόμιζαν όμως πως η συσκευή δεν θα ξαναπάρει update. Λανθασμένα, φυσικά. 

Η Optusένας σημαντικός Αυστραλιανός πάροχος, επιβεβαίωσε ότι το Samsung Galaxy A5 θα λάβει τελικά μια ακόμη σημαντική ενημέρωση τον Ιανουάριο και θα δεχθεί την Android 7.0 Nougat. Σύμφωνα με τον πάροχο, η ενημέρωση είναι ήδη σε δοκιμές και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Βέβαια, αν και δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για παγκόσμια διάθεση, πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει λόγος να περιοριστεί στην Αυστραλία. 

Τέλος, ίσως υπάρχει ελπίδα και για τους ιδιοκτήτες Samsung Galaxy A3, καθώς «φοράει» το ίδιο chipset (με λιγότερη ωστόσο RAM). Δυστυχώς όμως, η Optus δεν έχει αναφέρει κάτι για αυτό. 

Άφησε το σχόλιο σου