Μοιράσου
Όλες οι πληροφορίες για το Nintendo Switch

Απευθείας από το event της Nintendo

Το πολυαναμενόμενο event της Nintendo έφτασε στο τέλος του και μέσα από αυτό μάθαμε τις πρώτες επίσημες πληροφορίες για την νέα κονσόλα της ιαπωνικής εταιρίας.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας & Τιμή

Το Nintendo Switch αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Μαρτίου στη τιμή των $299 σε μεγάλες χώρες της Ευρώπης, τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τον Καναδά, την Ιαπωνία και το Hong Kong.

Διαδικτυακή υπηρεσία & Region Free

Η κονσόλα θα παρέχει online υπηρεσία για multiplayer, η οποία θα είναι διαθέσιμη δωρεάν μέχρι το φθινόπωρο του 2017 και στη συνέχεια θα μετατραπεί σε μία επί πληρωμή υπηρεσία. Η Nintendo επιβεβαίωσε πως δεν θα υπάρχει region locking στη κονσόλα, κάτι που σημαίνει πως θα μπορείτε να παίξετε όλα τα παιχνίδια της ανεξαρτήτως από ποια χώρα έχουν αγοραστεί.

Μπαταρία, Χειριστήρια & Οθόνη

Σύμφωνα με την Nintendo, η μπαταρία της κονσόλας σε μορφή υβριδίου θα διαρκεί περίπου 3 με 6 ώρες, αναλόγως το παιχνίδι που παίζετε, την φωτεινότητα της οθόνης και άλλους παράγοντες. Η οθόνη του Switch θα είναι χωρητική οθόνη αφής με αισθητήρα εικόνας για αναγνώριση χειρονομιών, ο μέγιστος αριθμός των Joy-Con χειριστηρίων που θα μπορούν να συνδεθούν αγγίζει τον αριθμό, ενώ κάθε χειριστήριο θα έχει ενσωματωμένο γυροσκόπιο. Το χειριστήριο θα έχει και ένα capture κουμπί για την αποθανάτιση in-game φωτογραφιών, ενώ μετά τη κυκλοφορία της κονσόλας θα δοθεί και η δυνατότητα για καταγραφή in-game βίντεο. Η αγορά ενός χειριστηρίου ξεχωριστά θα κοστίζει $80.

Σε περίπτωση που δεν σας αρέσει η ιδέα του Joy-Con χειριστηρίου, η Nintendo ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει ένα πιο παραδοσιακό χειριστήριο στη τιμή των $70.

Οι προπαραγγελίες ξεκινάνε από σήμερα (13 Ιανουαρίου 2017).

Άφησε το σχόλιο σου