Μοιράσου

Οι δύο μεγάλοι, Samsung και Apple κάνουν έναν αγώνα δρόμου για το ποιός θα παρουσιάσει πρώτος πραγματικό ασύρματο ήχο, καθώς και τα δύο, τα Gear IconX της Samsung και τα AirPodes της Apple έχουν προβλήματα. Τα μεν πρώτα δεν λαμβάνουν τις καλύτερες κριτικές ενώ τα δεύτερα παρουσιάζουν καθυστερήσεις στη παραγωγή λόγω τεχνικών προβλημάτων.

 

Σύμφωνα με το έγκυρο Sammobile, η Samsung θα επιχειρήσει να αντιστρέψει αυτή την εικόνα παρουσιάζοντας πραγματικά ασύρματα ακουστικά, δίχως καλώδια και δίχως προβλήματα δηλαδή. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Κορεάτικος Κολοσσός θα παρουσιάσει αυτά τα ακουστικά με την παρουσίαση του Galaxy S8.

Υπάρχουν κάποιες φήμες που λένε ότι η Samsung θα καταργήσει την θύρα ακουστικών στο S8, όπως έπραξε η Apple, γι’αυτό πρόκειται να προσφέρει νέα ασύρματα ακουστικά αλλά αυτό μένει να αποδειχθεί στην πράξη.

Να πούμε εδώ ότι η Samsung δοκιμάζει ακόμα πολλών ειδών πρωτότυπα για το Galaxy S8 κι έτσι δεν ξέρουμε καν αν θα καταργήσει όντως την θύρα ακουστικών και θα φέρει νέα ασύρματα ακουστικά. Επιπλέον, υφίσταται ακόμα μία παράμετρος: Σε αντίθεση με το κοινό της Apple, το κοινό της Samsung είναι διαφορετικό και είναι πιο πιθανό να δυσαρεστηθεί με μία αφαίρεση της εν λόγω θύρας.

Άφησε το σχόλιο σου