Μοιράσου

Οι πληροφορίες θέλουν την LG να κάνει την ανακοίνωση του LG G6 τον Φεβρουάριο και να το βγάλει στην αγορά Μάρτιο. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι θέλει να ανταγωνιστεί ακόμη πιο στενά τη Samsung, που θα έρθει με το Galaxy S8.

Εκτός από την ημερομηνία ανακοίνωσης, το ακόμη πιο σημαντικό είναι τι θα έχει μέσα και πως θα μοιάζει εξωτερικά το LG G6.

Σήμερα κυκλοφόρησαν κάποια renders από τον @ShaiMizrachi, τα οποία δείχνουν το αναμενόμενο design του LG G6. Μπορούμε να παρατηρήσουμε ομοιότητα με το LG G5. Ένα χαρακτηριστικό είναι η διπλή κάμερα στην πλάτη και ο αισθητήρας αποτυπωμάτων από κάτω. Το ερώτημα είναι αν η LG θα κρατήσει το modular design, το οποίο ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει το LG G5 να πουλήσει. Δυστυχώς, από τα παρακάτω σχέδια δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν θα διατηρηθεί ο αρθρωτός σχεδιασμός.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, το LG G6 είναι πιθανό να φορά οθόνη 5.3 ή 5.5 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 821 ή 835 και μνήμη RAM 6GB. Στο LG G5 είχε τοποθετηθεί μπαταρία 2800mAh αποσπώμενη, χάρη στο modular design. Αν αφαιρεθεί το αρθρωτός σχεδιασμός, δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει με την αποσπώμενη μπαταρία.

Ο @ShaiMizrachi στο παρελθόν έχει πέσει μέσα με renders για LG και Samsung smartphones, αλλά πάντα κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις, αφού η LG δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα.

lg g6 render

lg g6 render

Άφησε το σχόλιο σου