Μοιράσου

Η Lenovo φρόντισε να αποκαλύψει όλα τα νέα laptops της μια εβδομάδα πριν την CES 2017, αλλά αποφάσισε να κρατήσει το αναβαθμισμένο ThinkPad X1 Carbon για την έκθεση στο Las Vegas. Φαίνεται, όμως, ότι κάποιος βιάστηκε να ξεμπερδεύει με τις αναρτήσεις των νέων laptops στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας και ουσιαστικά μας δίνει όλα όσα θέλουμε να γνωρίζουμε για το νέο ThinkPad X1 Carbon.

Καταρχήν, θα είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά και σε ασημένιο χρώμα. Το μέγεθος του έχει μειωθεί κατά 8%, έχει πάχος μόλις 15.7mm και ζυγίζει 1.14kg, αριθμοί αναμφίβολα εντυπωσιακοί για ένα laptop με οθόνη 14”. Να σημειωθεί, επίσης, ότι  το εξωτερικό σασί και το πληκτρολόγιο έρχονται με επικάλυψη αδιαβροχοποιήσης.

Οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής για ανάλυση Full HD ή QHD, επεξεργαστή Intel Kaby Lake 7ης γενιάς, καθώς επίσης 4G LTE modem και NFC chip. Άλλα αξιοπρόσεκτα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, οι δύο υποδοχές USB Type-C (υποστήριξη Thunderbolt 3) και η μπαταρία που του προσφέρει αυτονομία 15.5 ωρών!

Οι τιμές και η διαθεσιμότητα θα γίνουν γνωστές μέσα στις επόμενες ημέρες.

1 Σχόλιο

Άφησε το σχόλιο σου