Μοιράσου

Οι πληροφορίες για το τι θα ανακοινώσει η Apple του χρόνου, στη σειρά των iPhones είναι πολλές. Αν σκεφτούμε με βάση το πως κινείται όλα αυτά τα χρόνια, θα πρέπει να περιμένουμε τα iPhone 7s και iPhone 7s Plus, χωρίς μεγάλες αλλαγές.

Ωστόσο, η Apple επέλεξε φέτος με τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να κρατήσει το ίδιο design. Γι αυτό πολλοί θεωρούν πως το 2017 θα κάνει μεγάλες αλλαγές μέσα και έξω. Αυτός είναι και ο λόγος που κατά πολλούς θεωρείται ότι η Apple θα πάει σε iPhone 8 αντί για iPhone 7s.

Το 2017 όμως σηματοδοτεί και τα 10α γενέθλια του iPhone και εκτιμάται ότι η Apple θα ανακοινώσει μια ειδική έκδοση. Άρα περιμένουμε στο σύνολο τρία iPhones.

Και ενώ τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο, σήμερα έρχονται πληροφορίες για ένα 5ιντσο iPhone. Το ιαπωνικό Macotakara επικαλείται πληροφορίες από Κινέζους προμηθευτές της Apple και μιλά για το iPhone με οθόνη 5 ιντσών που θα έρθει μαζί με τα iPhone 7s (4.7 ιντσών και iPhone 7s Plus (5.5 ιντσών).

iphone 7s

Το πιο ενδιαφέρον είναι η διπλή κάμερα που θα μπει στην πλάτη του νέου iPhone και θα έχει iSight modules και θα είναι κάθετη αντί για οριζόντια όπως στο iPhone 7 Plus. Κατά τα άλλα, γίνεται ξανά λόγος για OLED οθόνη και ασύρματη φόρτιση.

 

Ένα ενδιαφέρον concept σχετικά με το επερχόμενο iPhone 8, το οποίο περιλαμβάνει όλα όσα περιμένουμε (Wireless Charging +Fast charge, Touch ID ενσωματωμένο στην οθόνη) αλλά και κάτι που δεν το έχουμε ξαναδεί… ένα “Touch Bar” το οποίο θα φιλοξενεί το Touch ID αλλά και τα ψηφιακά κουμπιά ενεργειών όπως π.χ απάντηση/τερματισμό κλήσεων, ενώ θα μπορεί να προβάλει επιπλέον πληροφορίες ανάλογα με την εφαρμογή που θα είναι ανοιχτή στην οθόνη της συσκευής:

Πηγή 1 και 2

Άφησε το σχόλιο σου