Μοιράσου

H Apple συνήθως προμηθεύεται τα υλικά της απο πολλούς παρόχους αλλά το 2017 φαίνεται να αποτελεί εξαίρεση. Σύμφωνα με τις φήμες, το 2017 η Apple θα προσφέρει τρία iPhone με τις εξής διαστάσεις οθόνης: 4,7, 5,5 & 5,8 ίντσες.

Η θυγατρική της Samsung, Samsung Display, η οποία αποτελεί από τους μεγαλύτερους προμηθευτές στην βιομηχανία smartphones θα είναι και προμηθευτής της Apple. Συγκεκριμένα, η Samsung Display θα είναι ο μοναδικός προμηθευτής οθονών στην Apple σύμφωνα με πηγές της αγοράς της Ταϊβάν για το επόμενο iPhone με οθόνη 5.8′ ιντσών με AMOLED πάνελ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές,  η εταιρία θα προμηθεύει περίπου 20 εκατομμύρια AMOLED πάνελς ανα μήνα. Οι άλλες δύο εκδόσεις iPhone φαίνεται θα διατηρούν οθόνη τύπου TFT-LCD και όπως φαίνεται και τα τρία μοντέλα θα παρουσιαστούν το δεύτερο μισό του 2017.

Έτσι, φαίνεται ότι θα παραδοθούν στην Apple από την Samsung περίπουν 70 εκατομμύρια Amoled πάνελς. Να πούμε εδώ ότι οι προμηθευτές της Apple ξεκινούν την παραγωγή σε μικρά νούμερα από τον Μάρτιο του 2017 για να την εντείνουν απο τους μήνες Μαϊο με Ιούνιο.

Άφησε το σχόλιο σου