Μοιράσου

Μια νέα αναβάθμιση κυκλοφόρησε στο Instagram, φέρνοντας μαζί της μερικά νέα χαρακτηριστικά. Με αυτή την αναβάθμιση, οι χρήστες θα είναι σε θέση να προσθέσουν αυτοκόλλητα στις «ιστορίες» τους κι επίσης, θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν εγγραφή βίντεο με το νέο χαρακτηριστικό, το «hands-free mode». 

 

Αν πιστεύατε ως τώρα ότι τα Instagram Stories δεν ήταν απομίμηση του Snapchat, σίγουρα τώρα θα βεβαιωθήκατε. Όπως αναφέραμε, σε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτοκόλλητα για να τα προσθέσετε στις ιστορίες σας. Όπως θα δείτε, υπάρχει ένα νέο κουμπί με αυτοκόλλητα δίπλα στο κείμενο και τα εργαλεία σχεδίασης, δίνοντάς σας μια σειρά από διαφορετικές επιλογές για να διαλέξετε. Αλλά, δεδομένου ότι Instagram διαθέτει αυτό το mode κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, σημαίνει πως μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια σειρά αυτοκόλλητα με θέμα τα Χριστούγεννα. 

Επίσης, όπως αναφέραμε παραπάνω, η αναβάθμιση σας δίνει την δυνατότητα εγγραφής βίντεο «hands-free». Tο να να κρατάς πατημένο το «Rec» για να τραβήξεις τον εαυτό σου, πολλές φορές δεν είναι πρακτικό. Πλέον μπορείτε να αφήσετε το τηλέφωνό σας κάπου και με ένα μόνο πάτημα, μπορείτε να αρχίσετε την εγγραφή του εαυτού σας κάνοντας οτιδήποτε!

Η αναβάθμιση κυκλοφόρησε πριν μερικές ώρες και είναι διαθέσιμη για download. Σε περίπτωση που έχετε απενεργοποιήσει τις αυτόματες ενημερώσεις, πατήστε στο σχετικό link του Google Play Store.

Άφησε το σχόλιο σου