Μοιράσου

H HTC παρά την όλη φημολογία, δηλώνει με κάθε ευκαιρία ότι δεν αποχωρεί από τα smartphones. Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε μιλήσει για το HTC Ocean και οι σημερινές πληροφορίες που έρχονται από την Ταϊβάν, μας δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Η συσκευή αναφέρεται ως HTC Ocean Note και θα έχει οθόνη μεταξύ 5.5 και 5.7 ιντσών. Στην μπροστινή πλευρά δεν φαίνεται να υπάρχουν φυσικά κουμπιά. Αν και σε κάποιους ίσως να μην αρέσει η ιδέα, βλέπουμε ότι απουσιάζει και η 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών. Αν ισχύει τελικά κάτι τέτοιο, αυτό θα είναι το δεύτερο κινητό της HTC χωρίς υποδοχή ακουστικών. Έχει προηγηθεί το HTC 10 evo (ή αλλιώς HTC Bolt).

Οι ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το HTC Ocean Note δεν σταματούν εδώ. Λέγεται ότι θα έχει edge οθόνη όπως το Samung Galaxy S7 edge ενώ ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό θα είναι η δυνατή κάμερα. Αναφέρεται ότι η HTC θα διεκδικήσει την υψηλότερη βαθμολογία από το DxOMark (αυτή τη στιγμή τον τίτλο έχει το Pixel με 89 πόντους). Το HTC 10 είχε πάρει βαθμολογία 88.

Τέλος, οι ίδιες πηγές μιλούν για τρεις χρωματικές επιλογές και επεξεργαστή MediaTek. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στην κινέζικη πρωτοχρονιά, στις 28 Ιανουαρίου.

htc ocean note

htc ocean note

htc ocean note

Άφησε το σχόλιο σου