Μοιράσου

Για το μη ανακοινωμένο Samsung Galaxy S8 οι φήμες είναι πολλές και σε καθημερινή βάση. Πρόσφατα ακούστηκε ότι θα έρθει με υποστήριξη για S Pen, 8gb RAM αλλά και πολλές πληροφορίες για τον επεξεργαστή που θα ενσωματώνει. Ενώ διάφορες φήμες κάνουν λόγο για bezel-less οθόνη και αισθητήρα αποτυπωμάτων ενσωματωμένο σε αυτή.

Μέσα από το Twitter και τον δημοσιογράφο David Ruddock έρχονται οι νέες πληροφορίες που μιλούν για αφαίρεση των hardware navigation keys. Αναφέρεται ότι θα αντικατασταθούν από soft keys που έχουν τη δυνατότητα να αντιλαμβάνονται τα διαφορετικά επίπεδα πίεσης.

Αν θεωρήσουμε ότι ισχύουν τα παραπάνω (τα οποία δεν είναι επιβεβαιωμένα), αυτό θα δώσει στη Samsung τη δυνατότητα να μειώσει τα bezel. Επίσης, θα μπορούσε ως ένα βαθμό να επιτραπεί η παραμετροποίηση για το ποιες λειτουργίες θα έχουν τα κουμπιά.

Για να υπάρχουν soft keys που ανταποκρίνονται στα διαφορετικά επίπεδα πίεσης, ολόκληρη η οθόνη του Galaxy S8 θα έχει 3D Touch-like features. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είναι ήδη ενσωματωμένο στο Android Nougat, για να το χρησιμοποιήσουν οι κατασκευαστές. Τέλος, ο ίδιος αναφέρει ότι ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων θα μεταφερθεί στην πλάτη.

Η ανακοίνωση του Samsung Galaxy S8 αναμένεται στην MWC 2017, που ξεκινά τέλη Φεβρουαρίου. Υπάρχουν βέβαια και οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για Μάρτιο με Απρίλιο.

Άφησε το σχόλιο σου