Μοιράσου

Η νέα σειρά Samsung Galaxy A (2017) θα παρουσιαστεί επίσημα από την εταιρεία στις 5 Ιανουαρίου. Η ημερομηνία έχει επιβεβαιωθεί μέσω προσκλήσεων που έχουν ήδη αποσταλεί. Και ενώ είδαμε τα Galaxy A5 (2017) και A7 (2017) να εμφανίζονται σε pre-order poster, ακόμη δεν ξέρουμε τίποτα για αυτά.

 

Τώρα, αποκαλύπτεται ότι η Samsung έχει ήδη «ανεβάσει» σελίδες υποστήριξης για τα Galaxy A3 (2017) και Galaxy A5 (2017) στη Γερμανική σελίδα της, έτσι τώρα γνωρίζουμε σίγουρα ότι αυτές οι δύο συσκευές θα παρουσιαστούν. Και χάρη σε ένα poster από την Κίνα, μάθαμε ότι στην παρουσίαση θα βρίσκεται σίγουρα και το Galaxy A7 (2017).

Όμως, υπάρχουν κι άλλα καλά νέα. Ο αντιπρόεδρος της Samsung Malaysia σχολίασε τις φήμες για την ύπαρξη αδιαβροχοποίησης στη νέα σειρά της Samsung:

Η Samsung επικεντρώνεται στο να βρίσκεται στην κορυφή, ώστε να προσφέρει καινοτομία, και σαν εταιρεία κορυφής στον τομέα της mobile βιομηχανίας, σχεδιάσαμε τη σειρά Samsung Galaxy A (2017), για να ικανοποιεί τις ανάγκες των καταναλωτών.

Οι συσκευές συνδυάζουν premium σχεδιασμό και χαρακτηριστικά ναυαρχίδας όπως η πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε σκόνη και νερό, πρώτες συσκευές στην κατηγορία τους που θα διαθέτουν κάτι τέτοιο.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημα χαρακτηριστικά, όμως μαζί με την πιστοποίηση για αντοχή σε νερό και σκόνη, αναμένουμε Super AMOLED οθόνες με το χαρακτηριστικό Always on Display (AOD).

Για περισσότερα, αναμονή μέχρι τις 5 Ιανουαρίου.

Άφησε το σχόλιο σου