Μοιράσου

Φαίνεται ότι οι προμηθευτές της Apple αναμένουν μείωση της παραγωγής iPhone κατά 10% στο πρώτο της τρίμηνο. Αυτός ο αριθμός διαρρέει από το Nikkei της Ιαπωνίας, μετά από δεδομένα που πήρε μέσα από την εταιρεία. Η συγκεκριμένη μείωση θα γίνει για να εξισορροπηθούν η ζήτηση με την προσφορά για τη συσκευή, μετά το πολύ απαιτητικό τέταρτο τρίμηνο του 2016 για την εταιρεία.

Η Apple θεωρεί ότι πήρε το μάθημά της πέρυσι όταν τα αποθέματα των iPhone 6s και iPhone 6s Plus αυξήθηκαν στο τέλος του έτους. Με στόχο να αποφευχθεί κάτι τέτοιο και φέτος, η εταιρεία παράγγειλει 20% λιγότερες μονάδες iPhone 7 και iPhone 7 Plus για το πρώτο της τρίμηνο, που ολοκληρώνεται το Δεκέμβριο. Και παρά τη ζήτηση για το iPhone 7 Plus, η Apple συνεχίζει να έχει θέματα με τους αισθητήρες της κάμερας στο συγκεκριμένο μοντέλο, καθώς διαθέτει dual camera στο πίσω μέρος.

Για το 2017, η εταιρεία αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα iPhone 7s με οθόνη διαγωνίου 4,7 ιντσών και ένα 7s Plus με οθόνη διαγωνίου 5,5 ιντσών, με LCD οθόνες.

Άφησε το σχόλιο σου