Μοιράσου

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το Consumer Reports ανακοίνωσε ότι, δεν προτείνει την αγορά των νέων Macbook Pro, αφού στις δοκιμές που έκαναν παρατήρησαν μεγάλη ασυνέπεια στην διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που κάποιο laptop της Apple δεν κατάφερε να πάρει την ένδειξη «Recommended».

Αυτό φαίνεται ότι θορύβησε τον VP της Apple, Philip Schiller, ο οποίος μέσω ενός post στο Twitter ανέφερε ότι η Apple «δουλεύει» με το Consumer Reports ώστε να κατανοήσουν τι δεν πήγε καλά στις δοκιμές τους. Επιπλέον, πρόσθεσε ότι τα αποτελέσματά τους δεν ταιριάζουν με τις εκτεταμένες εργαστηριακές δοκιμές ή τα πραγματικά δεδομένα.

 

Working with CR to understand their battery tests. Results do not match our extensive lab tests or field data.

Photo published for Consumer Reports Fails to Earn MacBook Pro Credibility

Consumer Reports Fails to Earn MacBook Pro Credibility

Consumer Reports is making headlines for “not recommending” the new MacBook Pro. And I think that’s just exactly what they wanted. 

Μέχρι στιγμής, η μεθοδολογία που χρησιμοποίησε το Consumer Reports για να δοκιμάσει την διάρκεια ζωής των μπαταριών τίθεται υπό αμφισβήτηση από τους περισσότερους χρήστες. Από την πλευρά του, το Consumer Reports δεν έχει δημοσιεύσει ακόμη τα system logs των Macbook Pro που δοκίμασε, τα οποία είναι άκρως απαραίτητα για να κατανοήσει κανείς την αιτία του προβλήματος.

Ωστόσο, όταν το Consumer Reports έκανε αυτή την ανακοίνωση, ανέφερε ότι θα ήταν ανοικτό σε μια αναθεώρηση της βαθμολογίας, εφόσον η Apple έδινε κάποιο software patch ή update το οποίο θα έλυνε το πρόβλημα αυτό. Η Apple κινείται ενεργά, ώστε να μάθει την αιτία του προβλήματος, ώστε να αποκαταστήσει το ρεκόρ καλών κριτικών.

macbook pro leak

Άφησε το σχόλιο σου