Μοιράσου

Τα AirPods είναι τα ασύρματα ακουστικά της Apple, τα οποία αν και με μεγάλη καθυστέρηση, έγιναν διαθέσιμα πριν από λίγες μέρες. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στα παιδιά από το iFixit, να τα πάρουν στα χέρια τους και να τα ανοίξουν.

airpods teardown

 

Αυτό που κάνει συνήθως το iFixit είναι να πάρει στα χέρια του διάφορες συσκευές, τις ανοίγει και στη συνέχεια δίνει ένα σκορ για το πόσο εύκολα επισκευάζεται η εκάστοτε συσκευή.

airpods teardown

 

Όσον αφορά στα Apple AirPods τα νέα δεν είναι καθόλου καλά. Τα ακουστικά της Apple βαθμολογήθηκαν με το απόλυτο 0. Με λίγα λόγια πήραν την την χαμηλότερη δυνατή βαθμολογία, που θα μπορούσαν. Το κάθε ακουστικό ζυγίζει μόλις 4 γραμμάρια, αν και έχει μέσα μπαταρία, wireless chip (Apple W1), μικρόφωνα, αισθητήρες εγγύτητας και επιταχυνσιόμετρο.

Αυτό που διαπιστώθηκε όταν άνοιξαν τα ακουστικά είναι ότι η Apple είχε ασφαλίσει όλα τα εσωτερικά κομμάτια με μπόλικη δόση κόλλας. Το αποτέλεσμα είναι ότι μετά είναι αδύνατο να βάλεις ξανά όλα τα κομμάτια μαζί. Η θήκη φόρτισης περιέχει λιγότερη κόλλα, αλλά το άνοιγα και εδώ δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

Το αποτέλεσμα είναι το iFixit να δώσει βαθμολογία 0/10 σχετικά με τη δυνατότητα επισκευής, άρα βρήκε μόνο αρνητικά και κανένα θετικό. Οπότε προσοχή με τα νέα σας ακουστικά αξίας 160 δολαρίων.

airpods teardown

airpods teardown

Άφησε το σχόλιο σου