Μοιράσου

Ένα Samsung Galaxy S6 εξεράγει σε ένα σπίτι στην Αγγλία, την ημέρα των Χριστουγέννων, το οποίο θα μπορούσε να είχε τραυματίσει σοβαρά ένα αγοράκι 6 μηνών. Το Galaxy S6 φόρτιζε δίπλα από το κρεβάτι, όταν η 39χρονη Victoria Leeds άκουσε έναν κρότο ενώ προχώραγε στο χολ του σπιτιού της. Παρότι δεν ήταν ισχυρός, ήταν αρκετός για να την κάνει να τρέξει στο υπνοδωμάτιο ώστε να διαπιστώσει τι συνέβη. Εκεί, αντίκρυσε τη συσκευή να έχει πιάσει φωτιά. «Η συσκευή είχε πιάσει φωτιά και σπίθες πετάγονταν παντού. Έμοιαζε με πυροτέχνημα».

Λίγα λεπτά πριν εκραγεί η συσκευή, η Leeds είχε πάρει το γιό της από το κρεβάτι του, όπου κοιμόταν και τον είχε βάλει στο κρεβάτι της. Κίνηση ίσως σωτήρια, καθώς το κρεβάτι του γιού της είχε σημάδια από τη φωτιά. Η Leeds ήταν έτοιμη να μπει για μπάνιο εκείνη τη στιγμή και πρόλαβε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Ο άντρας της αποσύνδεσε τη συσκευή και βγήκαν έξω από το δωμάτιο. Όσο για το κινητό, η Leeds επικοινώνησε με τη Samsung, που της υποσχέθηκε ότι θα της στείλει συσκευή αντικατάστασης. Ακόμα περιμένει!

Μάλιστα, η εταιρεία αντί να στείλει τη συσκευή αντικατάστασης στη Leeds, φρόντισε να βγάλει πρώτα ανακοίνωση για την ασφάλεια του Galaxy S6.

Άφησε το σχόλιο σου